Rovers supermarkt Gaakaba ingerekend
20 Jun 2012, 14:00
foto


Drie van de vier verdachten die zondag een supermarkt hebben beroofd in het dorp Gaakaba, zijn aangehouden. De politie van het district Sipaliwini en Albina hebben samengewerkt om de rovers aan te houden.

De vier criminelen hebben in de vroege avond beroofd de winkelier bedreigd met een jachtgeweer en messen. De ondernemer werd beroofd van een som geld in SRD, US$, Euro’s, belkaarten, mobiele telefoontoestellen, een hoeveelheid ruw goud en drie jachtgeweren. Na hun daad sloegen de mannen op de vlucht, meldt de politievoorlichting.

Manschappen van het Nationaal Leger gingen de criminelen achterna. Tijdens hun vlucht lieten de vier misdadigers een deel van de buitgemaakte spullen achter, inclusief de drie jachtgeweren. Deze goederen werden de volgende dag door het Nationaal Leger overhandigd aan de politie van Sipaliwini.

Na verkregen informatie zijn drie van de vier verdachten op de Marowijnerivier door de politie van Albina aangehouden. Op één van hen is een deel van het ruwe goud aangetroffen en in beslag genomen. Hangende het onderzoek zijn de drie verdachten overgedragen aan de politie van Sipaliwini en in verzekering gesteld. De vierde voortvluchtige wordt opgespoord.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May