Transvaal geeft voorsprong uit handen
18 Jun 2012, 02:00

De ploeg van Transvaal heeft in de ontmoeting tegen WBC, een 1-0 voorsprong zondag uit handen gegeven. In de tweede helft wist een beter spelende WBC, eerst de gelijkmaker te scoren en met nog minder dan vijf minuten te spelen, werd de winnende goal gescoord. WBC won deze ontmoeting met 2-1.

Transvaal heeft het verlies aan zichzelf te wijten. In de eerste helft speelde de club een frisse partij, maar in de tweede helft viel de ploeg terug. Alles wat de klok sloeg, was WBC. De wedstrijd werd zondagmiddag gespeeld in het André Kamperveenstadion. De publieke belangstelling was heel slecht. Velen zijn thuis gebleven om te kijken naar de ontmoetingen in Euro 2012.

Overige uitslagen in de SVB Digicel Hoofdklasse competitie:
Kamel Dewaker - Excelsior 0-2
Inter Moengo Tapoe - Boskamp 2-1.

De wedstrijd tussen koploper Robinhood en Voorwaarts wordt maandagavond om 20.00 uur gespeeld in het Essed stadion.