Bestelwagen Kings drankenpaleis beroofd te Papatam
13 Jun 2012, 00:05
foto


Twee criminelen hebben dinsdagavond, op de weg naar Papatam, een bestelwagen van een filiaal van Kings drankenpaleis in Albina beroofd. Deze brute roofoverval vond plaats ongeveer een kilometer afstand van Albina. Op die plek staan er twee lege containers, even voorbij het steenslagbedrijf Vabi. In de bestelwagen zaten de chauffeur en een meerijder. De daders waren te voet en liepen richting Albina. Ze kwamen van Papatam.

Toen het voertuig ter hoogte van de containers was, dwongen de criminelen die panty's over hun hoofd hadden getrokken, de bestelwagen tot stilstand. Een van de daders was gewapend met een jachtgeweer met ingekorte loop.

De chauffeur werd met geweld uit de wagen gesleurd en kreeg daarbij een vuistslag in het gezicht. Hij heeft volgens de politie van Albina vermoedelijk een neusbeenfractuur opgelopen. Hij bloedde uit zijn neus. De meerijder kreeg een slag in de nek.

Na hun snode daad maakten de criminelen zich uit de voeten. Zij maakten twee cellulairs buit en de opbrengst van de goederen die geleverd waren.

Isaak Poetisi
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May