Bendeleden beroving Maretraite Mall ingesloten
12 Jun 2012, 22:55
foto
De etalage waarin de sieraden waren opgesloten, is aan diggelen geslagen door de criminelen.


Een deel van de bende betrokken bij de beroving van de juwelier in de Maretraite Mall gisteren, is achter slot en grendel. Dit bevestigt waarnemend korpschef Humphrey Tjin Liep Shie tegenover Starnieuws. Ze zijn na intensief speurwerk vanavond opgepakt. Ook een deel van het goud dat buitgemaakt was, is teruggevonden.

Tjin Liep Shie zegt dat nog niet alle bendeleden die betrokken waren bij deze roof zijn gepakt. Ze zijn wel zichtbaar gemaakt. De politie is hen op het spoor. Er is tien kilo aan sieraden buitgemaakt. Een belangrijk deel is achterhaald. De politiechef wijst er op dat alles in het werk is gesteld om klaarheid te brengen in deze zaak.

Speciale eenheden van de gewapende machten zijn betrokken bij de opsporing. "Het gaat om een bende die keihard is", zegt Tjin Liep Shie. De mannen die ingesloten zijn, laten weinig los tot nu toe. De zaak wordt grondig onderzocht. Nagegaan wordt hoe de criminelen op klaarlichte dag hebben kunnen toeslaan. Ook de bewaking van de mall wordt onder de loep genomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May