Dronken bestuurders betrokken bij dodelijke aanrijdingen
10 Jun 2012, 14:00
foto
De aanrijding aan de Nieuw Weergevondenweg, waarbij een bromfietser het leven liet.


De chauffeur die vrijdag betrokken was bij de aanrijding met dodelijke afloop aan de Nieuw Weergevondenweg, bleek onder invloed van alcohol te zijn geweest. Bovendien is hij niet in het bezit van een rijbewijs. Ook de bestuurder betrokken bij de dodelijke aanrijding zaterdagmorgen aan de Bomaweg was vermoedelijk dronken. Ook hij kon geen rijbewijs tonen, maar beweerde wel over eentje te beschikken.

Aan de Nieuw Weergevondenweg heeft Herman Apeni (50) het leven gelaten gisteren. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat de 38-jarige autobestuurder N.B. niet bevoegd was te rijden. Het is nog niet duidelijk hoe de aanrijding is veroorzaakt.

Aan de Bomaweg liet David Todikromo het leven. Hij werd 31 jaar. Nog moest worden nagegaan of de 40-jarige bestuurder F.A. over een geldig rijbewijs beschikt. Naarden merkt op dat mensen altijd hun rijbewijs bij zich moeten hebben als ze plaatsnemen achter het stuur. In de wet staat duidelijk dat er sprake is van overtreding als iemand zijn rijbewijs niet kan tonen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May