Corinthiers verslaat Paradise en toch uitgeschakeld
27 May 2012, 08:00
foto
De ploeg van Corinthiers uit Wageningen.


Corinthiers uit Wageningen heeft Paradise van de Nickerie Voetbal Bond met 6-2 verslagen. Deze twee ploegen stonden er niet goed voor in de zevende SVB-Integra Marine Portservices Lidbondentoernooi. De wedstrijd werd zaterdag in het stadion van de Wageningse Sport Bond gespeeld onder geringe publieke belangstelling. Corithiers en Paradise zijn beide uitgeschakeld.

De ruststand was 4-2. Er waren maar liefst drie penalty’s in deze wedstrijd. Paradise kreeg er twee en Corinthiers één. Alle drie penalty’s werden benut. De doelpuntenmakers bij Corinthiers waren: Humphrey Bow, Rodney Hope,Stefano Mezach 2x, Gideon Tolud 2x en bij Paradise scoorde Sergio Hiraman beide doelpunten.

De ploeg van Jong Takdier Boys uit Saramacca had op bezoek de ploeg Flamingo uit Coronie. Jong Takdier Boys wist die ontmoeting in winst om te zetten (2-0), waardoor deze club verder gaat naar de volgende ronde. De vertegenwoordigers van poule I, Regio West in de volgende ronde zijn geworden: Jong Takdier Boys en Flamingo. Vanmiddag komen in Nickerie tegen elkaar uit de ploegen van De Ster en Guarani.

Edgar van Genderen
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May