SOL introduceert nieuw product
26 May 2012, 22:00
foto
De deelnemers aan de 'flash mob' en het publiek aan de Domineestraat. (Foto René Gompers)


Brommende en grommende motorfietsen, een live dj en gedans midden op straat,
'verstoorden' plotseling de drukke gang van zaken aan de Domineestraat. De voorbijgangers werden aangenaam gedwongen om te genieten van een gratis show. Oliemaatschappij SOL organiseerde vanmiddag een 'flashmob' als onderdeel van promotie voor een nieuw product.

"De flashmob is om een hype te creëren", vertelt Mark Goede, directeur van SOL. "Volgende week zal Suriname kennis maken met het nieuwe product. Tot dan kan ik niet zeggen wat het is. Het heeft wel met olie te maken".
Behalve de flashmob heeft de SOL in en rond Paramaribo banners laten ophangen met het opschrift 'What would you do with an extra 10K?' om het publiek te prikkelen.

Concurrentie is goed
Goede zegt dat concurrentie goed is en dat het de bedrijven scherp houdt. "Je moet je klanten kunnen aanmoedigen om bij SOL te blijven tanken door de service aan de pomp, de kwaliteit van je producten en leuke promoties zoals de flashmob vandaag."

"Wanneer je met een nieuw product komt ga je letten op bepaalde punten", legt Goede uit. Bij de flashmob is geconcentreerd op beweging en efficiëntie. "Maar meer zal ik niet zeggen, anders heb ik het verklapt."
'Go SOL!' en de muziek stopt. De dansers, de dj, en de motorfietsen verdwenen snel weer en leken in het niets opgelost te zijn. Het drukke leven gaat door 'lek neks no pasa'.

René Gompers
            video.gif video
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May