Antoon Sang A Jang, directeur Radio Zon, heengegaan
24 May 2012, 01:00
foto


Antoon Sang A Jang (60), directeur van Radio Zon, is niet meer. Hij heeft in zijn woning woensdagavond de laatste adem uitgeblazen. Sang had alvleesklier kanker. Hij is ervoor behandeld, maar het mocht niet baten.

Zwager Jiwan Sital vertelt aan Starnieuws dat Antoon Sang A Jang enorm heeft geleden. "Hij had heel veel pijn de laatste dagen. Het is heel erg en zwaar om afscheid van hem te nemen", zegt Sital. "Wij zijn toch dankbaar dat hem verder lijden bespaard is gebleven. Hij heeft zijn ziekte heel moedig gedragen", vertelt Sital.

Sang A Jang heeft met zijn 'radio Zon' een verandering gebracht in de radiowereld. Hij stelde zich zo positief mogelijk op. Hij liet 'alle kleuren van de regenboog' horen op 'Radio Zon'. Het nieuws in het Surinaams is naast muziek ook goed beluisterd. Sang A Jang was een stille werker en wist veel af van muziek en radio. Hij was bijzonder positief ingesteld en liet zijn vrolijkheid tot uiting komen op de radio. Starnieuws condoleert de familie van Antoon Sang A Jang, Radio Zon, vrienden en de samenleving met het heengaan van een kleurrijke Surinamer.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May