Onderminister Gopi: Dc Jiawan verricht goed werk
17 May 2012, 00:00
foto
Districtscommissaris Ravin Jiawan van Wanica


"Districtscommissaris Ravin Jiawan van Wanica werkt heel hard en hij is integer. Er is geen sprake van dat er plannen in de maak zijn om hem te vervangen. De geruchten die sommige mensen verspreiden, werken alleen maar stagnerend op de ontwikkelingen in het district. Het is ook niet terecht om deze hardwerkende dc op die manier te bejegenen."

Dit zegt onderminister Mahinder Gopi van Regionale Ontwikkeling in gesprek met Starnieuws. Hij vindt het erg dat met modder wordt gegooid. "De districtscommissaris is continu in het veld. Hij doet zijn werk goed. De kritiek komt van mensen die hun enge persoonlijke belangen niet kunnen behartigen", meent Gopi.

De onderminister merkt op dat er juist veel gedaan is in Wanica sinds het aantreden van deze dc. Er is heel veel achterstallig onderhoud gepleegd. Wegen en trenzen zijn aangepakt. De bevolking wordt betrokken bij projecten. Gopi vindt het jammer dat met vuil wordt gesmeten en hardwerkende mensen onderuit worden gehaald. Hij benadrukt dat het ministerie achter Jiawan staat en hij alle ondersteuning krijgt om zijn werk naar behoren te doen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May