Leo Victor droogt WBC af
14 May 2012, 00:30

De SVB Digicel hoofdklassecompetitie werd zondagmiddag voortgezet met de ontmoeting tussen Leo Victor en WBC in het Dr. Ir.F. Essed stadion. Leo Victor die de vorige ontmoeting met 1-0 van Robinhood verloor, heeft zich de afgelopen dagen heel goed voorbereid. Dat was ook te merken in de ontmoeting tegen WBC, die Leo Victor met 4-1 won.

Het vrij jonge team van Leo Victor kwam via goed samenspel al heel vroeg op een 1-0 voorsprong, die vóór rust werd uitgebouwd naar 2-0. Na de rust kreeg het redelijk goed opgekomen publiek hetzelfde beeld voorgeschoteld, met Leo Victor duidelijker de aanval opzoekend.

WBC kreeg nog de gelegenheid om een tegendoelpunt, te scoren 1-3. Daarna maakte Leo Victor de zaak compleet met het vierde doelpunt met als eindstand 4-1 voor de Leeuwen. WBC zal het roer moeten omgooien. Het was het tweede verlies op rij