Jairam nieuwe voorzitter SOB Nickerie
13 May 2012, 16:00
foto
Hariedat Jairam (links) is de nieuwe voorzitter van SOB Nickerie. Naast hem hoofdbestuurslid Franklin Hasselbaink.


Hariedat Jairam is bij enkele kandidaatstelling gekozen tot voorzitter van het afdelingsbestuur Nickerie van de Surinaamse Openbare Onderwijzers Bond (SOB). Volgens de statuten vinden om de drie jaar verkiezingen plaats. Slechts twee leden hebben zich herkiesbaar gesteld.

Het nieuwe afdelingsbestuur bestaat uit vijf leden, die alle ressorten in het district vertegenwoordigen. De overige bestuursleden zijn Anneke Rakijo (secretaris), Kamla Garib (penningmeester), Praveen Gokoel en Girjakumar Dinai zijn commissarissen. Jairam zegt aan Starnieuws dat hij heel gauw op audiëntie zal gaan bij de districtscommissaris, de gewestelijke politie commandant en de districtsraad van Nickerie om kennis te maken en zaken te bespreken die het werk zou moeten vergemakkelijken.

Het hoofdbestuur van de SOB, onder leiding van Franklin Hasselbaink, is in Nickerie voor de installatie en voor de huldiging van 13 leerkrachten die 20 jaren onafgebroken trouw lid zijn geweest van de SOB. Kenneth Donk, die 27 jaar de scepter heeft gezwaaid als voorzitter van de bond in Nickerie, gaat op een ander niveau zijn krachten geven. Na de installatie heeft het hoofdbestuur gemeend om de 13 personen die 20 jaar trouw geweest zijn aan de SOB met een gouden speld te gedenken.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May