PL-toppers zorgen voor de pot op Moederdag
08 May 2012, 04:00
foto


Pertjajah Luhur (PL) zal van vrijdag tot en met zondag activiteiten organiseren rond Moederdag. Zondag zal er in het partijcentrum aan de Mangrovelaan een 'man cook-out' worden gehouden. De PL-ministers, parlementariërs en partij toppers zullen in de pannen roeren en hun beste kookkunstjes tentoonstellen.

Het is een traditie dat de Pertjajah Luhur in het weekend van Moederdag Surinaamse moeders extra in de bloemetjes zet. Er wordt een driedaagse Pasar malam/kermis gehouden. Al vanaf 10:00 ’s morgens wordt de poort van het nieuwe partijcentrum aan de Mangrovelaan, meer bekend als ‘onder de Bosje brug’ opengegooid en mogen moeders gratis genieten van culturele dans en zang. Daarnaast zullen verkoopstands aanwezig zijn waar er kleding, schoeisel, diverse culturele gerechten, vruchten zullen worden verkocht, meldt de partij in een persbericht.

De Pasar malam wordt gecompleteerd met optredens van onder andere Damaru, Smeltkroes, Kasimex Houseband, Final Step, A Sa Go, 1 en 1 is 3. Kabaret en Djarang Kepang zullen ook niet ontbreken. Zaterdagavond brengen de winnaars van de Nationale Pop Jawa songfestival hun winnend nummer wederom ten gehore, voorafgegaan door de prijzenuitreiking.
Hoogtepunt zondagavond is de 'cook-out'. De dag wordt afgesloten met een cadeautje voor moeders. PL heeft ook aan de kleintjes gedacht. Voor hen zijn er verscheidene attracties aanwezig zoals clowns, springkussens.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May