Uitvoering wensenpakket Huize Ashiana krijgt gestalte
24 Apr 2012, 21:00
foto


De voorzitter van ‘de Moederbond’, Errol Snijders, is opgenomen in het bestuur van huize Ashiana. Ex-directeur Dennis Rust zal minister Alice Amafo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting ondersteunen met het seniorenbeleid. De achterstallige overwerkvergoeding is betaald. Er is een proces ingezet om het personeelstekort bij huize Ashiana geleidelijk aan weg te werken.

Het ministerie en het bestuur van de Ashiana Werknemers Organisatie (ASWO) hielden een werkbespreking over de stand van zaken. Daar is de uitvoering van het wensenpakket geëvalueerd.

De bewakers van huize Ashiana zullen een opleiding volgen tot buitengewoon agent van politie. Amafo heeft hiervoor reeds groen licht van de minister van Justitie en Politie.

De waarnemend directeur van huize Ashiana Glaines Mawie is in overleg met de Dienst Opleiding en Vorming van het ministerie om het personeel van Ashiana in de gelegenheid te stellen om vakgerichte opleidingen en trainingen te volgen. In mei gaat de opleiding klantvriendelijkheid en computertrainingen van start. De overige trainingen worden in de loop van 2012 en 2013 voortgezet.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May