Lijkschouwing om doodsoorzaak Doerga vast te stellen
18 Apr 2012, 18:00
foto
Internist Monorath Doerga overleden


Op het ontzielde lichaam van de arts Manorath Doerga zal er obductie gepleegd worden. Antoine Elias, voorzitter van het bestuur van het dr. L. Mungra Streek Ziekenhuis Nickerie (SZN), bevestigt dit tegenover Starnieuws. Hij zegt dat de politie erom gevraagd heeft.

Starnieuws verneemt dat de precieze doodsoorzaak nog vastgesteld moet worden. Sommigen beweren dat Doerga aan een acute hersenbloeding is overleden, terwijl anderen weer denken dat hij een hartaanval heeft gehad. Daarom is obductie belangrijk.

Het was niet bekend dat Doerga hartproblemen had. Wel had hij drie dagenlang wat hoofdpijn. Ook was hij niet ziek geweest. Doerga heeft veel patiënten gehad en hij kende veel mensen in het SZN. Hij was jarenlang verbonden als internist aan het ziekenhuis. Daarnaast had hij een grote vriendenkring. De mensen willen weten wat de precieze oorzaak van zijn dood is geweest.

De overleden arts werd met zwakke hartslagen het ziekenhuis binnengebracht. Hij had in de ochtend zelf gebeld naar de spoedeisende hulp van het SZN. Reanimatie was uiteindelijk niet meer mogelijk. Doerga werd 56 jaar.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May