Bisschop Meye: Niet blindelings achter mensen aanlopen
07 Apr 2012, 18:30
foto
Bisschop Steve Meye


Bisschop Steve Meye van Gods Bazuin Ministries en voorzitter van de Vereniging van Volle Evangelie en Pinkstergemeenten in Suriname vraagt gelovigen zich te richten op de opstanding van Jezus de Christus. Op verzoek van Starnieuws, schrijft Meye een Paasboodschap. Hij vraagt om niet blindelings achter mensen aan te lopen, maar zich te houden aan het onfeilbaar Woord van God.

"Ik wil de Surinaamse samenleving alvast heel vredevolle, hoopvolle en gezegende paasdagen toebidden, met een sterk streven naar het hebben van het "hart van God". Ik wil de hele samenleving bemoedigen zich minder te richten op het lijden en sterven van Jezus, en zich meer te gaan richten op de opstanding van Jezus de Christus, zoals wij dat gedenken op de Paasdag. De diepe betekenis van het Paasfeest, is de Overwinning van het leven op de dood, van Jezus Christus op de dood en het dodenrijk!!

Geen blind vertrouwen in leiders
Door deze overwinning kunnen wij vandaag Eeuwig Leven krijgen van de Persoon die de dood en het dodenrijk heeft overwonnen; Jezus de Christus! (Johannes 3:16) Het Surinaams volk moet beseffen dat ALLEEN GOD en Zijn Woord (de Bijbel) onfeilbaar is! Daarom is het bijzonder belangrijk dat wij niet blindelings achter mensen aanlopen, ook al zijn er zovele (theologische e.a.) titels voor hun naam! Wij moeten ons alleen houden aan het onfeilbaar Woord van God, dat door de eeuwen heen De Waarheid is gebleken!!!

Weest bemoedigd om de Bijbel voor Uzelf te bestuderen i.p.v. blindelings aan te nemen wat Uw (geestelijke) leiders U voorschotelen.
Weest onlosmakelijk gefundeerd op de Eeuwige Rots, wie is de Zoon van de Levende God en Zelfs ook God: Yeshua ha Masshiach, Jezus de Christus.

Niets gebeurt zomaar
Rest mij nog U te bemoedigen Uw vertrouwen alleen te stellen op Jezus Christus en te weten dat Hij nog steeds ALLES onder Zijn controle heeft. U mag weten dat er niets gebeurt op deze aarde dat Hem verrast. Hij is en blijft Alwetend, Allomvertegenwoordigd, Almachtig! Alles wat gebeurd is, heeft Hij (om Zijn eigen reden) toegelaten!!
Laten wij dus in de rust blijven, wetende dat Hij nog steeds het laatste woord heeft en verder in de liefde van Christus met elkaar omgaan in dit prachtig land, Suriname, die God aan ons en ons nageslacht heeft gegeven!

Moge de genade van God, de liefde van Zijn Zoon, Jezus de Christus, en de kracht en gemeenschap van God, de Heilige Geest, met U allen zijn en blijven tot de wederkomst van Koning Jezus!!!

Bisschop Dr. S.R. Meye
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May