Kanhai heeft dubbel pech dit Paasweekend
08 Apr 2012, 01:00
foto
Irwin Kanhai


Advocaat Irwin Kanhai heeft geen prettige dagen meegemaakt. Toen hij donderdag zijn buitenhuis op Saramacca binnenging, merkte hij dat er ingebroken is. Zijn laptop en jachtgeweer zijn verdwenen. Tot overmaat van ramp is hij op Goede Vrijdag door zijn stier aangevallen en heeft gekneusde ribben opgelopen. Ook zijn neus is geschonden. Hij heeft verschillende hechtingen gekregen.

"Ik denk niet dat de inbraak te maken heeft met mijn werk als advocaat of omdat ik op 13 april wil pleiten tijdens de zitting van de krijgsraad in het 8 december strafproces", zegt Kanhai verbijtend van pijn in gesprek met Starnieuws. Kanhai is de raadsman van hoofdverdachte Desi Bouterse. De advocaat zegt dat de politie de daders al op het spoor is. "Ik ben elk weekend in Saramacca en heb ook een back-up file op mijn laptop over het proces", zegt Kanhai.

"Ik ben niet iemand die paranoia is. Er is ingebroken en mijn laptop is weg, maar ik denk niet dat dit te maken heeft met het proces". De aanval van de stier vindt hij veel erger, want hij is daardoor uitgeschakeld dit weekend. Met de woorden "Ik heb net enkele pijnstillers ingenomen, ik heb pijn en ik ga slapen", beëindigt Kanhai het gesprek en hangt op.

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May