CBB breidt diensten zaterdag uit
07 Apr 2012, 16:00
foto


Vanaf zaterdag 14 april kan het publiek bij het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) ook terecht voor het maken van identiteitskaarten.
Daarnaast wordt het bureau Latour van het CBB meegenomen in het pilotproject ‘zaterdagse openingstijden’. Hierdoor worden de mensen van die omgeving ook geholpen voor het doen van hun zaken.

Een maand geleden werd het pilotproject gestart en nu al kan volgens het CBB gesproken worden van een succes. Het komend weekeinde worden de activiteiten voortgezet en uitgebreid. Waarnemend directeur John Saharie zegt dat er nu alle voorbereidingen zijn getroffen voor het maken van id-kaarten op de zaterdag.

De leiding van het CBB benadrukt dat voor het maken van id-kaarten het publiek alleen bij het bureau Flora terecht kan en wel op het achterterrein.Vanuit het ministerie van Binnenlandse Zaken waaronder de burgeradministratie valt, wordt er de komende tijd alles gedaan om de dienstverlening naar de gemeenschap toe te verbeteren. Dit zegt het ministerie in een persbericht.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May