"Indieners wetsontwerp bezig met rookgordijn"
04 Apr 2012, 15:00
foto
André Misiekaba krijgt veel kritiek van Nieuw Front.


De indieners van de initiatief amnestiewet zijn bezig om een rookgordijn op te trekken. Het is bedrog van de samenleving. De scheiding der machten wordt vertrapt. Het is duidelijk dat het gaat om redding van president Desi Bouterse, die hoofdverdachte is in het 8 december strafproces.

Dit zeggen Chandrikapersad Santokhi en diverse leden van het Nieuw Front in De Nationale Assemblee tijdens een interruptie. "Deze dader heeft een eerlijk proces, de slachtoffers hebben geen eerlijk proces gehad", dient Winston Jessurun Misiekaba van repliek. "Misiekaba is eerlijk. Hij verdedigt Bouterse. De 'kunu' komt op hem", stelt Ruth Wijdenbosch. "Ik ben diep teleurgesteld in de spreker", meldt Asiskumar Gajadien. "Deze dictatoriale houding van de spreker is niet in belang van het land. Ik doe een beroep op het volk om goed te kijken wie de haaien en haviken zijn in het land", stelt Mahinder Jogi.

André Misiekaba (Mega Combinatie/NDP) reageert dat geen enkele 'kunu' op hem zal komen. "Mensen moeten oppassen dat de boemerang naar hun gaat", antwoordt de spreker op een opmerking van Wijdenbosch. "In algemene zin heb ik vertrouwen in de rechterlijke macht maar niet in dit specifieke 8 december proces. Het is een politiek proces", blijft Misiekaba erbij.



Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May