Bouw- en woonbeurs groeit met 40 procent
01 Apr 2012, 08:00
foto
De stand van 'De Schuilplaats op de Bouw- en woonbeurs in Flamboyant Park.


De bouw- en woonbeurs is met ruim 40 procent gegroeid, voor wat de deelnemers betreft. Dit is de tweede keer dat deze beurs gehouden wordt. Het terrein van het Flamboyant Park is volledig benut. Aan de beurs nemen 72 exposanten deel. Het publiek kan alles hier vinden als het gaat om bouwen en wonen. “Alle luxe die het woongenot kan verhogen, is hier te bewonderen”, stelt Wierash Gangaram Panday van stichting Welzorg Suriname, die samen met JCI Unify, de beurs georganiseerd heeft.

Gangaram Panday zegt aan Starnieuws dat veel bedrijven zich hadden aangemeld. Uiteindelijk gingen deze 72 deelnemers, na de selectie, door. Bij de selectie werd er gelet op kwaliteit, serieusheid van de exposant, hoe zij zich profileren in de maatschappij en wat voor ervaringen de klanten met zo een bedrijf of dienstverlening heeft. Een special team heeft daarna een bezoek gebracht aan de deelnemers om de gegevens te controleren.

Deelnemers gevarieerd
Er is rekening gehouden met alle categorieën. Zo zijn er maximaal drie keukenfabrikanten. Bij elke categorie is er een maximum gesteld. De beurs heeft bouwbedrijven, architecten, schilders, nutsbedrijven, banken, verhuurbedrijven, tuinen, badkamers, meubels en nog veel meer. “Compleet om lux te wonen. Deze beurs heeft ons erg veel gekost. Het is veel aantrekkelijker gemaakt dan de vorige en er is veel meer te vinden”, vertelt Gangaram Panday.

Vernomen wordt dat de exposanten de acties zondag zullen verscherpen vandaag. Er zullen ook percelen weggegeven worden. Gangaram Panday meent dat de beurs aan internationale standaarden voldoet. Hij verwacht meer bezoekers dit jaar. Het afgelopen jaar hadden ruim 16.000 mensen de beurs bezocht. De opening werd ook dit jaar door minister Alice Amafo van Sociale Zaken en Volkshuisvesting verricht. De beurs duurt tot en met 4 april.

Wanita Ramnath
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May