Meriba weer op vrije voeten
30 Mar 2012, 19:37
foto
Politiebureau Geyersvlijt (Foto: KPS)


Romano Meriba mocht vanmiddag weer naar huis. Meriba was als verdachte aangemerkt voor mishandeling van een politieman en twee burgers. Hij is verhoord en voorgeleid. De getuigen zijn gehoord en de zaak is in der minne geschikt.

Meriba heeft de kosten die gemaakt zijn vergoed, waaronder medische kosten. Politiewoordvoerder Humphrey Naarden zegt aan Starnieuws dat "de zaak naar tevredenheid van alle partijen is afgewikkeld. Er is een compleet onderzoek verricht en afgestemd met het Openbaar Ministerie. Er was geen sprake van zwaar lichamelijk letsel, waardoor de zaak op deze manier opgelost kon worden", deelt Naarden mee.

De personen die mishandeld zijn vannacht in bar/dancing Perola in Paramaribo noord hebben hun verklaringen afgelegd. Zij waren bereid om de aangifte in te trekken. Na uren van verhoor en onderhandelen mocht Meriba naar huis. Hij heeft zijn verontschuldiging aangeboden aan de mensen die hij rake klappen had toegebracht, onder andere aan een politieman.
Meriba is onlangs in het nieuws gekomen, nadat er hevige kritiek werd geleverd op de gratieverlening door president Desi Bouterse.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May