Enorme brand in loods Nickerie; cocaïne ontdekt
06 Mar, 21:15
foto
Een loods aan de Palingstraat in Nickerie is in brand gevlogen. Bij nablussing stuitte de brandweer op cocaïne die opgeslagen was in de loods.


Een loods met zwaar materieel is vanmiddag in brand gevlogen aan de Palingstraat in de Van Pettenpolder in het district Nickerie. Er is in de loods ook vermoedelijk een grote hoeveelheid cocaïne ontdekt. De politie heeft het gebied afgezet. De Narcoticabrigade en het Arrestatieteam zijn onderweg naar het rijstdistrict. Dit wordt bevestigd door de regiocommandant.

Hoofdbrandmeester Eric Kyte deelt mee dat er waardevolle goederen in de loods waren die in de vlammen zijn opgegaan. Het gaat onder andere om een DAF truck, een vorkheftruck, ruim 600 zakken kunstmest, slijpmeel, een aantal zuurstofflessen, 4 vaten diesel en een tank met gasoline.

Toen de brandweer bezig was met nablussingswerkzaamheden, werd cocaïne ontdekt in de loods. Daar wordt onderzoek naar verricht. De politie wacht op het onderzoek van de Narcotica Brigade. Tijdens de brand was er niemand in de loods, die niet is verzekerd. 
Advertenties

Saturday 27 April
Friday 26 April
Thursday 25 April