HISuri-voorzitter: Minister Ramadhin geen bestuurslid meer
09 Nov 2021, 18:22
foto
Uittreksel van KKF waaruit blijkt dat de naam van de minister op 8 november nog voorkwam.


Minister Amar Ramadhin is al lang geen lid meer van het bestuur van  Stichting Huisarts Instituut Suriname (HISuri). Dit deelt voorzitter John Goedschalk mee. Hij reageert hiermee op NDP-fractieleider Rabin Parmessar die ook de naam van Ramadhin noemde die voorkomt op zijn lijst van ministers die nevenfuncties zouden hebben. 

Ramadhin heeft zijn eerder lidmaatschap namens de Vereniging van Medici in Suriname opgezegd voordat hij minister werd. Het neerleggen van de functie is ook geaccepteerd, deelt Goedschalk mee. Volgens hem is inmiddels de doorhaling van zijn lidmaatschap doorgevoerd in het register van de Kamer van Koophandel en Fabrieken (KKF).

Parmessar heeft een uittreksel overgelegd aan De Nationale Assemblee waaruit blijkt dat de naam van de minister op 8 november nog voorkwam in het register van KKF. Blijkbaar heeft de doorhaling niet plaatsgevonden. 

Minister Ramadhin zegt aan Starnieuws dat hij bedankt had voordat hij minister werd. De functie in het bestuur van HISuri is gekoppeld aan het bestuurslidmaatschap van de Vereniging van Medici in Suriname. Ook daar heeft hij bedankt voordat hij minister werd. 
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May