Allerlei (5)
11 May 2021, 16:51
foto


Eindelijk
Vorige week zag ik onze eigen Covid-19 patiënten eindelijk in beeld, in het Covid-19 Journaal. De beelden hebben zeker grote indruk op mij gemaakt. Hopelijk volgen de in POC herrieschoppende vrouwen (lockdown overtreders) deze beelden ook.

Nog steeds gekrakeel

Ik sta er versteld van dat er nog steeds gezeurd wordt over de Covid-19 regels; zelfs universitair geschoolden leveren subtiel commentaar. En het schort niet aan voorlichting want deze wordt in ruime mate gegeven.  

Oso-dresi

In deze moderne tijd is de naam ‘oso-dresi‘ misschien beladen geworden. Ik heb een moderne naam in gedachten namelijk ‘FLORA-GIFT’. Minister Volksgezondheid, strijkt u de samenstellers van deze ‘FLORA-GIFT’ niet langer tegen de haren in. De naam van hun Lab is ‘OVERLEVERING’. De naam van het WHO-Lab ken ik niet, dus kan die hier niet aanhalen.  

Mooie woorden zijn niet waar

In 10 jaren tijd heb ik dit ervaren; onnoemelijk veel voorbeelden. Een voorbeeld dat me te binnen schiet; in 2018 of  2019 had een DNA lid, nu ex, in een tv-uitzending gezegd dat we al uit de crisis zijn.  Ik heb niet kunnen uitmaken als hij met ‘we’ zichzelf of het land bedoelde.

Ware woorden zijn niet mooi
Enkele notabelen in DNA  schreeuwen moord en brand als steeds de waarheid gezegd wordt; namelijk dat ze 10 jaren lang slaafs het ‘fantastisch’ beleid, tegen beter weten in, hebben bewierookt; wanneer hebben ze hun verontschuldigingen aan het volk aangeboden voor hun slaafse houding? Minister Openbare Werken, u hoefde helemaal GEEN excuses aan te bieden hoor, omdat u immers de waarheid sprak. O ja, minister wees niet bang voor intimidatie en gaat u gestaag verder met het opsporen van de verduisterde lanti wagi’s. Een notabele heeft in een vroeg stadium, toen de grond te heet werd onder zijn voeten, een haast nieuw voertuig ingeleverd; waarschijnlijk dacht hij dat het een lanti wagi was.

Apathisch

Een heel groot deel van het volk is reeds lang apathisch. Men laat wantoestanden gedwee over zich heen komen i.p.v. krachtig (zonder bewapening, zonder wegen te blokkeren) te reageren; misschien bang voor rancune. Met wantoestanden bedoel ik in geen geval de avondklok en lockdown, deze zijn een MUST. Een tijd geleden kreeg ik de vertaling ‘bewapenen met ideologie’ te horen ofschoon met het origineel iets heel anders bedoeld werd. De juiste reacties waren op 1 hand te tellen en zullen zaken hierdoor nooit ten goede gekeerd worden.

De schrijver van het artikel ‘Politie en Justitie weinig slagvaardig bij vervolging daders’ van 04 mei op deze nieuwssite, had mogelijk het APATHISCHE in gedachten en had het o.a. over rechterlijke uitspraken. Uitspraken die soms middels 2 zinnen gedaan zouden kunnen worden, worden constant uitgesteld. Hoevelen spuwen hun gal middels bijvoorbeeld de pen?; ook alweer op 1 hand te tellen.

Hopelijk kan de Hofpresident, nu hij niet meer waarnemend is, aandacht aan dit ‘uitstel op uitstel op uitstel’ onderwerp besteden, want vanuit de burger bekeken is het een ergerlijke gang van zaken.

Nogmaals ongevraagd advies aan de president.
Loopt u niet te lang met steentjes in uw schoenen anders gaat u onherstelbare voetzoolschade oplopen.

T.Sanches

Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May