60-jarige man kapt moeder en twee kinderen
01 Nov 2018, 16:45
foto


Een moeder (35) en haar twee minderjarige kinderen zijn vanochtend in hun woning aan de Groenhartweg gekapt. Guno T. (60) zou vanochtend het huis van zijn slachtoffers zijn binnengedrongen. De moeder lag te slapen met onder andere haar 16-jarige dochter en zesjarige zoon. Guno T. hakte met een scherp voorwerp in op de slapende mensen, waarna hij het meisje met zich meenam.

Bij aankomst in de woning trof de politie van Rijsdijk de moeder en haar zoon aan met kapverwondingen. Ze werden beiden naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis vervoerd. Operatief ingrijpen was noodzakelijk bij de moeder, terwijl de jongen na behandeling naar huis mocht.

Na een zoekactie is het meisje met zware verwondingen langs de weg aangetroffen, meldt de afdeling Public Relations van de Politie. De tiener is geopereerd in het ziekenhuis en is opgenomen. Guno T. die een bekende is van de politie, is om 14.00 uur aangehouden.

De politie tast nog in het duister over het motief van de daad van de 60-jarige man. Volgens buurtbewoners heeft hij nauwelijks twee weken geleden een woning in de buurt gekraakt.
Advertenties