Lions Club Para repareert dak Lions Padvindersgroep
19 Jun 2018, 13:04
foto
Lions Club Para heeft het dak van het clubhuis van Lions Padvindersgroep te Zanderij vernieuwd. Hiermee is ook instortingsgevaar voorkomen. (Foto: Lions Club Para)


De Lions Club Para heeft, na een gedegen onderzoek, besloten alvast een deel van dakconstructie van het clubhuis van Lions Padvindersgroep te Zanderij aan te pakken. De leiding van de club heeft gevraagd om het clubgebouw, dat uit drie secties bestaat, te renoveren. Door de beperkte financiële middelen is een deel van het dak, wegens instortingsgevaar, alvast aangepakt.

Met een donatie van de Stichting Werkgroep Lions Suriname in Nederland, aangevuld met eigen financiële middelen verkregen uit fondsvormende activiteiten, is het gelukt de renovatie van het dakgedeelte van de eerste sectie ter hand te nemen, waarbij de dakplaten en plafondlatten compleet vervangen werden.

Zondag werd het dak (nieuwbouw) opgeleverd en overhandigd, waardoor het nu mogelijk is dat behalve de Lions Padvinders, ook derden in de toekomst gebruik kunnen maken van de ruimte, zegt Lions Club Para.

De padvindersgroep heeft ook de naam 'Lions' in de naam, maar de enige affiniteit met Lions Club Para is de wederzijdse nobele doelen die nagestreefd worden.
Dit project is het laatste in de reeks van gemeenschapsontwikkelingsprojecten die gedurende het verenigingsjaar dat 30 juni afloopt, zijn uitgevoerd. Met de uitvoering van dit project is volgens de club wederom invulling gegeven aan de 'We Serve' gedachte die het Lionisme hoog in haar vaandel draagt.
Advertenties

Tuesday 19 March
Monday 18 March
Sunday 17 March