Na 30 jaar weer Surinaamse IFBB Judges
10 Jun 2015, 22:18
foto
SBWB-voorzitter Manav Kanhai, IFBB president Rafael Santonja en SBWB-penningmeesterRoy Hoogvliets.


Manav Kanhai en Roy Hoogvliets, respectievelijk voorzitter en penningmeester van de Surinaamse Bodybuilding and Weightlifting Bond (SBWB), zijn onlangs officiële Judges van de Internationale Bodybuilding en Fitness Bond (IFBB) geworden. Tijdens de Arnold Classics Brasil 2015 in Rio de Janeiro, hebben zij de cursus jureren gevolgd en onder toezicht van de Chief-Judge van de Internationale Bodybuilding en Fitness Bond (IFBB) P. Filleborn het examen afgelegd.

Mr. Suriname 2014 Soepe Koese, heeft in dezelfde periode meegedaan aan de Arnold Classics Brasil 2015 en een uitstekende vijfde plaats uit een sterk veld van 17 deelnemers behaald, zegt de SBWB.

Kanhai en Hoogvliets ontvingen hun Judge-paspoort en IFBB Judge Badge uit handen van de IFBB President Rafael Santonja. Zij mogen nu op internationale IFBB wedstrijden over de gehele wereld jureren; een bijzondere prestatie, geeft de SBWB aan. Tot nu toe kende Suriname slechts een IFBB Judge, Theo Nekrui. Nekrui was meer dan 30 jaren de enige IFBB judge binnen de gelederen van de SBWB. Hij heeft zich onlangs na jarenlange verdiensten binnen de bodybuildingsport, teruggetrokken.
Advertenties

Thursday 02 May
Wednesday 01 May
Tuesday 30 April