Soekhai: VHP Commewijne is aanwezig op massameeting
23 Jan 2015, 10:10
foto
Dhiradj Soekhai, voorzitter VHP-jongeren Commewijne


Dhiradj Soekhai, voorzitter van VHP-jongeren Commewijne, zegt aan Starnieuws dat partijgenoten uit dit district wel zullen participeren in de massameeting morgen. "Wij zijn druk aan het mobiliseren en er worden ook bussen ingezet", deelt hij mee. VHP-topper, assembleelid Sheilendra Girjasing, heeft besloten de massameeting te boycotten. Hij heeft samen met zijn aanhang in Commewijne dit besluit genomen.

Soekhai vindt het jammer dat Girjasing dit besluit heeft genomen. "Maar iedereen is vrij om naar de vergadering te gaan. Niemand wordt belet. Er zijn veel VHP'ers die wel gaan", stelt de jongerenleider. Hij betreurt het dat Girjasing gekozen heeft voor deze strategie. "Ik heb vertrouwen in de partijleiding", merkt Soekhai op.

Ook Soekhai onderschrijft dat de partij met de grootste aanhang in het district de lijsttrekker moet zijn. In dit geval is Pertjajah Luhur (PL) de grootste partij in Commewijne. De eerste plaats was voor PL, die besloten heeft deze plek af te staan aan KTPI. De PL is op de vierde plaats en zal haar achterban mobiliseren om op de lijstduwer te stemmen. De VHP is op nummer 2 en NPS op 3. Soekhai benadrukt dat iedereen het met elkaar eens is dat KTPI niet de lijsttrekker moet zijn. Daarover is er geen verdeeldheid in Commewijne. Het gaat om welke strategie wordt toegepast. "Nu is het allerbelangrijkste dat de VHP'ers aanwezig zijn op de massameeting. Er zijn genoeg leden die te kennen gegeven hebben dat ze het niet eens zijn met de boycot", benadrukt Soekhai.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April