The Lions en Wasgo winnen in de Teleg Futsal playoff
18 Nov 2011, 13:40
Spelmoment Barka-Wasgo.

Voor een matig opgekomen publiek speelden gisteravond tegen elkaar in de 2e klasse de ploegen van the Lions en FC Selecao hun tweede wedstrijd. Na de eerste wedstrijd met 4-3 te hebben gewonnen van The Lions verloor de Selecao deze wedstrijd met de zelfde score.

Door deze overwinning van The Lions is de seriestand nu 1-1. Het was de speler Servio Kanali die in de 8ste minuut de score opende voor The Lions, maar 1 minuut later wist Giovanni Mahabir de stand in evenwicht te brengen. Met nog een doelpunt van Melvin Ford en een ‘own goal’ van Murphy Kemble gingen de ploegen de kleedkamer binnen met een 3-1 voorsprong voor The Lions.

In de tweede helft maakte Kemble zijn fout goed door de Selecao weer naast the Lions te plaatsen door doelpunten in de 37ste en 39ste minuut. Het was Gillian Maatrijk die met nog 1 minuut te gaan The Lions de overwinning bezorgde. Game 3 wordt zondag gespeeld in de Amos sporthal.

In de veteranen klasse won Wasgo met 4-2 van Barka, na verlenging. De rustand in deze wedstrijd was 2-1 door doelpunten van Marcel Riedewald en Ashwin Jozefzoon voor Wasgo en Salik Anand voor Barka. In de tweede helft scoorde Roberto Godeken voor Barka en bracht zo de stand op 2-2. In de verlenging Scoorde Wasgo nog tweemaal. Met deze overwinning heeft Wasgo ook de serie gewonnen en speelt de finale tegen Styx, Publieks lieveling is geworden de speler Anand Salik van Barka.