Andro trapt Binhood naar de overwinning tegen Cavalier FC
01 Dec, 02:00
Robinhood heeft een goede beurt gemaakt donderdag en behaalde de overwinning op Cavalier FC: 1-0.

In een bomvol Essedstadion wist Dimitri Andro Robinhood te trappen naar de overwinning tegen Cavalier FC. De Surinaamse kampioen scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd. Robinhood domineerde de eerste helft compleet maar kreeg slechts 1 scoringskans. De ruststand was 0-0.

In de tweede helft was het anders, de eerste 15 minuten was het Cavalier FC die de kansen schiep maar doelman Jonathan Fonkel was steeds op de juiste plek. In de 69e minuut kreeg de speler Andro de bal die via de verdediger werd weggespeeld. Hij plaatste de bal op de rechterzijde waardoor hij flink uithaalde met zijn rechterbeen en het was raak. Keihard via de doelman vanuit een afstand van zeker 18m van het doel hoog in de touwen, 1-0.

Daarna kwamen de spelers van Cavalier FC zeker nog twee keer gevaarlijk maar Fonkel was heer en meester in zijn gebied en wist zijn doel schoon te houden. Robinhood won uit eindelijk de wedstrijd. De volgende wedstrijd wordt gespeeld op 6 december in Jamaica. Dan heeft Robinhood aan een gelijkspel voldoende om kampioen te worden van Concacaf Champions Cup 2023.