Man die dochter heeft vermoord overleden in ziekenhuis
25 Nov, 13:57
foto


R.S.(60) die toegegeven had zijn dochter A.S. te hebben vermoord, is vandaag in het ziekenhuis overleden. Hij had na zijn daad een verdelgingsmiddel ingenomen. Toen hij werd aangetroffen op het perceel te Leiding 17, was hij nog aanspreekbaar.

De politie van het bureau Santo Dorp trof vrijdag in een weiland achter een woning het lichaam van de dochter aan. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. Volgens verklaring van de moeder was haar echtgenoot in de vroege ochtend samen met zijn dochter naar het weiland achter de woning gelopen. Wat zich daar precies heeft afgespeeld is haar niet bekend, verklaarde zij tegenover de politie.

De politieambtenaren hebben geconstateerd dat het slachtoffer vermoedelijk met een stukje touw is gewurgd, dat later in een tas is gevonden. Naar zeggen van de moeder en de broer van het slachtoffer was de vader jaloers op zijn dochter en mocht zij met niemand in haar directe omgeving praten en zelfs tot haar broers niet.

Na de daad heeft de vader een verdelgingsmiddel ingenomen en werd voor medische behandeling vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De vader was  onder politiebewaking in het ziekenhuis opgenomen.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May