Monikarta voor aanvragers Paramaribo en Wanica
20 Sep, 00:58
foto
Minister Uraiqit Ramsaran bezig met het controleren van de monikarta. (Foto: Sociale Zaken & Volkshuisvesting.


De distributie van de monikarta van goedgekeurde aanvragen voor koopkrachtversterking van SRD 1.800 zal van maandag 25 september tot en met 6 oktober plaatsvinden. De mensen die in aanmerking komen, moeten wel een sms-bericht hebben ontvangen van het ministerie van Sociale Zaken & Volkshuisvesting. Het gaat om de districten Paramaribo en Wanica.

De kaarten worden verstrekt op basis van de familienaam in alfabetische volgorde en op basis van het ressort waar de aanvrager woont. De distributiepunten voor het ophalen van de monikarta in Paramaribo zijn Stibula, Surpost aan het Kerkplein en op het terrein van het AOV-fonds van maandag 25 september tot en met vrijdag 29 september.  

Distributiepunten voor het ophalen van de monikarta in Wanica zijn Koewarasan bij Winkelcentrum Ramdas, districtscommissariaat Leiding 8, districtscommissariaat Lelydorp en Sozavo Houttuin, Cassialaan van maandag 2 oktober tot en met vrijdag 6 oktober. Er is een geldige ID-kaart nodig bij het ophalen van de monikarta, meldt Sociale Zaken & Volkshuisvesting.
Advertenties

Friday 21 June
Thursday 20 June