SLM continueert beleid stimulering lokale productie
25 Jul 2023, 01:36
foto
Tropical Pride Chips Factory directeur Jerry Sewberath Misser en wnd. CEO Surinam
Airways, Steven Gonesh met de overeenkomst.


De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) continueert het beleid om lokaal ondernemerschap te stimuleren. Er is maandag een overeenkomst getekend met Tropical Pride Chips Factory NV. De chips die door dit Surinaams bedrijf wordt vervaardigd, zal aan boord van alle Surinam Airways vluchten aan passagiers worden aangeboden. Surinam Airways zal in haar streven naar het aanbieden van exclusiviteit en een bijzondere reiservaring, zich blijven inzetten passagiers het 'thuisgevoel' aan boord te doen beleven.

Tropical Pride Chips Factory NV begon 35 jaar geleden als hobby van het gezin, Van Velthuizen en werd als familiebedrijf in 1991 als snackfabriek ingeschreven bij de KvK. Het familiebedrijf werd in 2021 overgenomen door Tania Sewberath
Misser-Van Veldhuizen en haar echtgenoot Jerry Sewberath Misser. Dit bedrijf produceert een verscheidenheid aan kwalitatieve snacks en is ISO 22000:2018 gecertificeerd door DNV. De snacks worden vervaardigd met de beste grondstoffen die lokaal beschikbaar zijn en worden machinaal verpakt in hoogwaardig verpakkingsmateriaal in verschillende afmetingen. Daarnaast zijn de snacks ook geschikt voor veganisten en vegetariërs en zitten er geen kunstmatige smaakstoffen bij, meldt Surinam Airways.

Eerder in het jaar tekende Surinam Airways reeds een overeenkomst met Conservation International Suriname, Stichting Tukha en de Alalapadu-gemeenschap van Suriname in het Amazonegebied. De noten uit dit gebied worden ook exclusief aangeboden aan boord Surinam Airways.
Advertenties

Friday 20 September
Thursday 19 September
Wednesday 18 September