Het weer: Kortstondige onweersbuien verwacht
18 May, 18:39
foto


Weersverwachting geldig van 19.30 uur vanavond tot 19.30 uur vrijdag. Aan het begin van de avond is het overwegend bewolkt met perioden van verspreide buien, licht tot matig, mogelijk met onweer en/of windstoten. Naarmate de avond vordert, nemen de buien geleidelijk af; langs de kustlijn is er kans op enkele lichte buien. Aan het eind van de nacht ontwikkelt plaatselijk nevel en/of mist.

Morgen, gedurende de morgenuren is het lokaal tijdelijk bewolkt met enkele lichte regenbuien in het kustgebied en centraal Suriname, meldt de Meteorologische Dienst Suriname.

In de middag en vooravond is er een toename in wijdverspreide lichte tot soms matige buien, soms gepaard met en onweer en windstoten. Enkele kortstondig zware onweersbuien zijn niet uitgesloten.

Wind:
Variërend uit het noordoosten tot oosten, met snelheden die oplopen tot 28km/u. Lokaal tijdelijke toenamen in de wind snelheid, maximaal tot 47km/u.

Temperatuur:
Maximaal 32 ̊C en Minimaal 21 ̊C.

Waarschuwing 19 mei: Voornamelijk in de middag en vooravond, kans op matige tot kortstondig zware onweersbuien, gepaard met windstoten.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May