Mones Nazarali: In 2025 is het regering Brunswijk-Santokhi
30 Jan 2023, 00:58
foto
Mediaman Mones Nazarali is de architect van een nieuwe betekenis van ABOP: 'Almighty Brunswijk Our President'. De inzet is dat ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk president wordt in 2025.


Mones Nazarali (beheerder Actionnieuws Suriname en verslaggever Ishara TV) heeft besloten de ABOP/PL te ondersteunen. Hij heeft een banner ontworpen waarbij hij een nieuwe interpretatie geeft aan waar ABOP voor staat. Almighty Brunswijk Onze President. Nu is het S/B (Santokhi-Brunswijk), maar in 2025 is het omgekeerd. Dan is het B/S (Brunswijk-Santokhi). Nazarali presenteerde zijn banner zaterdagavond tijdens de opo yari vergadering van de PL/ABOP op het Volksplein in Nieuw Nickerie.

Paul Somohardjo, voorzitter van Pertjajah Luhur en vicepresident Ronnie Brunswijk, de sterke man van ABOP, zeiden dat het niet uitmaakt wie president wordt, maar de persoon moet voor, door en van het volk zijn. "Voor mij is het belangrijk dat de president moet werken voor het volk. Chan is nu president en iedere Surinamer moet hem ondersteunen", merkte Brunswijk op. Hij voerde aan dat de regering met een lege kas is begonnen, terwijl Desi Bouterse miljoenen had toen hij aan de macht kwam. "Wij zijn met een nul optie begonnen".

De ABOP en PL hebben hun samenwerking herbevestigd voor 2025. ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk wordt
geflankeerd door Mones Nazarali en PL-topman Paul Somohardjo.

Nazarali zegt desgevraagd aan Starnieuws dat hij besloten heeft de ABOP/PL te ondersteunen, want deze partijen hebben hem bijgestaan toen hij was aangehouden mei vorig jaar wegens smaad en laster. Er was tegen hem aangifte gedaan door de politieleiding van Nickerie. Dat is de reden om deze combinatie te benaderen. "Voorheen was ik 27 jaar onafgebroken NDP", zegt Nazarali. Door de opstelling van NDP-topper Ramon Abrahams tegen Rachied Doekhie heeft hij de partij de rug toegekeerd en heeft hij de VHP - Nisha Jhakri - ondersteund. Zij is als Assembleelid gekozen in Nickerie.

"Ik ga door met mijn sociaal werk en projecten en blijf beheerder van Actionnieuws Suriname", zegt de mediaman. Hij vindt dat de ABOP/PL zichtbaarder moet worden in Nickerie. "Er moet gewerkt worden voor het volk. Ik zal mij extra inzetten voor de grondproblematiek. Ik heb zeven jaren gewerkt op Domeinkantoor en ken de zaken daar", deelt Nazarali mee. 

Advertenties

Sunday 03 March
Saturday 02 March
Friday 01 March