Start afbouw logeergebouwen in Sipaliwini binnen 2 weken
06 Dec, 11:47
foto
De huidige staat van een logeergebouw in Sipaliwini.


Binnen twee weken starten drie aannemers met de afbouw van de logeergebouwen te Guyaba, Poeketi en Godo Olo in Sipaliwini. Het geld voor dit project - SRD 13.9 miljoen - is gecommitteerd door het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS). Afgelopen week heeft de directeur van Stichting Fonds Ontwikkeling Binnenland (SFOB), Marlon Cairo, de contracten getekend.

Het project moet na 90 werkdagen opgeleverd worden. De werkzaamheden waren al in 2013 gestart, maar door gebrek aan financiële middelen, 'on hold' gezet, geeft Cairo aan. Na afbouw van deze logeergebouwen zal het aangenamer zijn voor mensen uit andere delen van het land ,die voor allerlei zaken naar deze gebieden trekken om te overnachten.

De drie aannemers die een contract hebben getekend met SFOB zijn onder andere; Todi NV die belast is met de afbouw en reparatie van het logeergebouw Guyaba. Alvera NV zorgt voor de afbouw van het logeergebouw van Godo Olo, terwijl Baska NV het logeergebouw van Poeketie zal afbouwen. 

Dit project wordt gefinancierd en gemonitord door SFOB in samenwerking met ROS. SFOB is een werkarm van het ministerie van ROS, die zich bezighoudt met de duurzame ontwikkeling van het Binnenland, meldt de persdienst van ROS.
Advertenties

Saturday 28 January
Friday 27 January
Thursday 26 January
Wednesday 25 January