Lions Club waardeert best geslaagde LBO-Mulo leerlingen
14 Aug, 14:34
foto
Leerlingen van LBO en Mulo uit het district Para die goede prestaties geleverd hebben, zijn in de bloemetjes gezet. Dit gebeurde tijdens een plechtigheid zaterdag.


De  best geslaagde leerlingen van de LBO en Mulo scholen in het district Para zijn zaterdag in de bloemetjes gezet door Lions Club Para. De overall best geslaagde leerling van Mulo-A is Miquesa Pools van Mulo Kanaan. Wat Mulo-B betreft, Kaithlyn Tjitrodipo van Mulo Onverdacht met de eer strijken.

In een sfeervolle bijeenkomst werden de bestgeslaagden gehuldigd. Dit vond plaats ten overstaan van clubpresident John Muntslag, vertegenwoordigers van de Inspectie van het ministerie van Onderwijs, het districtscommissariaat Para, ouders en schoolbegeleiders. Het geheel vond plaats in het Multifunctioneel Centrum van het districtscommissariaat Para te Onverwacht.

Tijdens de diverse toespraken werden de geslaagden gewezen op het belang van studeren en de voordelen hiervan. De geslaagden ontvingen een vererend certificaat en awards, waardebonnen en cadeaus.


Advertenties

Wednesday 30 November
Tuesday 29 November
Monday 28 November