Does Travel & Cadushi Tours lid van prestigieuze USTOA
01 Apr 2022, 16:16
foto


Does Travel & Cadushi Tours is toegetreden tot de prestigieuze brancheorganisatie United States Tour Operators Association in New York (USTOA). Het lidmaatschap bij de Amerikaanse Operators Associatie biedt kwalitatief meer voordelen voor de reizigers naar de Verenigde Staten dan voor de Amerikanen die een bezoek aan Suriname brengen.

Does Travel & Cadushi Tours kan bogen op een wereldwijd netwerk dat het in de afgelopen decennia heeft opgebouwd. De toetreding tot USTOA past volgens de reisorganisatie naadloos bij de ontwikkeling met betrekking tot de komst van American Airlines naar Suriname. "Niet alleen op het gebied van het uitgaande toerisme naar de USA, maar zeker ook met betrekking tot het inkomend toerisme naar Suriname."

De reisorganisatie mag terugkijken op een goed 2021. Van de World Travel Awards in London kreeg Does Travel & Cadushi Tours twee prijzen toegewezen; Suriname Leading Destination Management Company en Suriname Leading Touroperator. De reisorganisatie bekend om haar groepsreizen, herdacht in 2020 haar zestigjarig bestaan.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May