Hooghart: NPS en NDP moeten samenwerken
12 Mar 2022, 08:49
foto
Ronald Hooghart roept 'Bobo Gregory' op om uit de coalitie te stappen. (Foto: René Gompers)


Ronald Hooghart die erbij blijft dat hij de "waarachtige voorzitter" van de CLO is, heeft ambtenaren opgeroepen om tegen het beleid van de regering onder leiding van Chan Santokhi op te komen. Hij roept "bobo Gregory" ook op om uit de coalitie te stappen en de strijd te steunen. Hooghart vindt dat NPS en de NDP moeten gaan samenwerken. Vrijdag is een startsein gegeven door voor enkele momenten op de hoofdweg langs het CLO-hoofkwartier te zijn.

Volgens Hooghart houdt de regering de bevolking voor de gek. De regering Santokhi moet niet langer de vinger blijven wijzen naar de vorige regering. De vorige is niet meer aan de macht en de huidige moet gewoon haar beloftes nakomen, zo niet moet zij plaatsmaken, betoogde hij. De CLO wil ook nog steeds 110 procent herwaardering voor haar leden. Zij gaat ook hiervoor strijden is er aangekondigd.

Hooghart: "De VHP verloedert het volk altijd. De VHP verloedert de NPS al 70 jaar en verloedert het nog steeds. Want a leider fu NPS na wan bobo; bobo Gregory. Mi e roep Gregory op fu a saka komoto fu a coalitie, da a muss kon feti nanga unu makandra. Mi e roep eng op want sa e pasa no bun. Gregory Rusland, de waarachtige CLO en de waarachtige voorzitter van de CLO Ronald Hooghart, roept je op; kong mek’ un go na strati! Hooghart stelt voor dat de NPS en NDP moeten samenwerken; "Meki den moksi. Tyari a kondre disi moro betre."
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April