Man ontvoerd en mishandeld, verdachte aangehouden
12 Oct 2021, 10:39
foto


Jurgen M. is aangehouden voor het ontvoeren van een man vanuit de Fredericistraat naar Saramacca. Hoewel hij ontkent, is hij in verzekering gesteld.

Het slachtoffer werd tegen zijn wil meegenomen van zijn woning en mishandeld. Vermoedelijk zou er drugs zijn gestolen, wat de aanleiding is geweest van de ontvoering. Het slachtoffer verklaart dat Jurgen M. samen met anderen hem in twee auto’s ophaalde bij het pand van zijn moeder. Hij werd gebracht naar Saramacca en flink mishandeld. Hij liep verschillende letsels op.

Jurgen M. beweert dat hij ook slachtoffer is en dat hij geen aandeel heeft bij de ontvoering, maar het slachtoffer wijst hem aan als een van de daders. Hij ontkent ook de mishandeling van het slachtoffer. De andere mannen hadden hem na de ontvoering van het slachtoffer afgezet te Sophia’s Lust. Hij weet niet wat met de aangever is gebeurd.

Zijn advocaat Maureen Nibte heeft maandag een verzoek tot de invrijheidstelling op basis van artikel 54a van het Wetboek van Strafvordering gedeponeerd. Dat verzoek moet nog worden behandeld.
Advertenties

Tuesday 16 April
Monday 15 April
Sunday 14 April