VHP laat alleen gevaccineerden toe tot gebouwen en activiteiten
29 Sep 2021, 19:53
foto


Alleen leden en gasten die volledig gevaccineerd zijn tegen Covid, mogen de gebouwen van de VHP betreden. Dit besluit heeft de partij per direct genomen op basis van de zorgwekkende stijging van het aantal  besmettingsgevallen alsook de stijgende trend die het aantal sterfgevallen door Covid-19 vertoont.

Deze maatregel geldt ook voor activiteiten georganiseerd door de partij of structuren van de partij. Als er sprake is van geen volledige vaccinatie of het niet kunnen aantonen daarvan, kan een ander die wel volledig gevaccineerd is en dat kan aantonen, als plaatsvervanger worden toegelaten. Het kunnen aantonen van een negatieve PCR- test die niet ouder is dan 48 uur wordt ook geaccepteerd.

Naast deze aangescherpte maatregel zijn de reeds geldende regels van temperatuurmeting, dragen van een mond- en neuskap alsook het houden van een onderlinge afstand van 1,5 meter en het ontsmetten van de handen nog steeds van kracht. Met deze aanscherping wil de VHP aangeven zich enorme zorgen te maken om de toename van het aantal besmettingen en het stijgend aantal sterfgevallen ten gevolge van Covid-19.

De verscherpte maatregelen zijn nimmer bedoeld om onze gasten en leden onaangenaam te zijn, maar juist om onze bijdrage te leveren in het terugdringen van het aantal besmettingen en sterfgevallen die hiermee gepaard gaat, zegt de VHP in een persbericht. "Wij van de VHP zijn er heilig van overtuigd, dat alleen door volledige vaccinatie de besmetting kan worden tegengegaan. Het overgrote deel van het aantal besmette personen en het aantal in de Intensive Care behandelde personen alsook zij die komen te overlijden, zijn mensen die niet of niet volledig zijn gevaccineerd. Meten is weten." De partij vraagt begrip voor de verscherpte maatregelen die genomen zijn op basis van cijfers en medisch onderzoek.
Advertenties

Saturday 26 November
Friday 25 November
Thursday 24 November