Gorré geen bondscoach meer van Suriname
30 Jul, 14:32
foto
Dean Gorré geen bondscoach meer.


Het bestuur van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB) heeft besloten om de relatie met de technische staf van de nationale selecties te ontbinden. Dean Gorré had een contract getekend in maart vorig jaar voor twee jaar. Hij had zich erop gericht om Suriname te leiden naar de Wereldkampioenschappen in Qatar in 2022.

Wat de reden is om de bondscoach de laan uit te sturen, is niet bekendgemaakt. De SVB zal zich nu concentreren op het opzetten van de Sectie Betaald Voetbal, voetbalontwikkeling in het algemeen en de realisatie van de bouw van het nationaal stadion.

“De SVB maakt gebruikt van de gelegenheid om naast de technische staf, de spelers en hun familie, de media en ook eenieder in zowel binnen als buitenland, te bedanken voor hun inzet en ondersteuning tijdens de voorronde WK 2022 in Qatar en de Concacaf Gold Cup 2021. De SVB zal de verdere randvoorwaarden creëren, conform het strategisch ontwikkelingsplan, om Suriname tot grotere hoogten te brengen in de regio, alsook in de wereld, wordt gemeld in een persbericht.

De technische staf en spelers hebben hun best gedaan en daarvoor zegt de SVB: Grantangi!
Advertenties

Saturday 16 October
Friday 15 October
Thursday 14 October