Politie geeft naam verkeersdode Oost-Westverbinding vrij
09 Jun, 17:15
foto


Quincy Sengpai (28) is maandagmiddag overleden nadat hij betrokken was bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding ter hoogte van Perica. Bij aankomst van de politie op de plek van de aanrijding, vertoonde Sengpai die langs de weg werd aangetroffen, geen levensteken meer.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek blijkt dat Sengpai reed over de Oost-Westverbinding komende uit de richting van Moengo en gaande in de richting van Commewijne. In de tegenovergestelde richting reed een andere autobestuurder met twee inzittenden. Ter hoogte van Perica kwam Sengpai door tot nog toe onbekende reden op de rijhelft van zijn tegenligger waardoor beide voertuigen tegen elkaar botsten.

De afdeling Public Relations van de politie zegt dat het voertuig van Sengpai blijkbaar enkele malen over de kop is gegaan en tot stilstand kwam in de langs de weg lopende trens. Omstanders hebben de zwaargewonde Sengpai uit het voertuig gehaald en langs de weg geplaatst, waar bij vermoedelijk kort daarna is overleden.

De chauffeur van het andere voertuig en één van de vrouwen die erin zat, zijn voor medische hulp vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De andere vrouw is per eigen gelegenheid vervoerd naar Frans-Guyana voor medische hulp. De  schade aan beide voertuigen is enorm. De politie heeft het lijk van Sengpai in beslag genomen.
Advertenties