Natio wint met 6-0, Hasselbaink pakt hattrick
04 Jun, 20:51
foto


Een eer redder zat er niet in voor de zwoegende ploeg van Bermuda. Maar liefst zes doelpunten wist Natio te scoren in de WK-kwalificatie wedstrijd tegen Bermuda. Nigel Hasselbaink wist een hattrick te maken, Sheraldo Becker pakte er twee,  terwijl Shaquille Pinas er in de 74e minuut ook een in het mandje legde.

Ook in de tweede helft bleef Suriname druk uitoefenen, terwijl doelman Dale Eve de handen vol had om te voorkomen dat zijn team nog meer doelpunten tegen zou krijgen. Eve heeft kans gezien om op een paar prachtige momenten de bal uit zijn doel te houden. Bermuda speelde geen onaardige wedstrijd, alleen leek het erop dat Natio een maatje beter was voor wat betreft trefzekerheid.

Natio-coach Dean Gorre pleegde vijf wissels om de spelers wat rust te gunnen. Na het zesde doelpunt, leek Natio wat gas terug te nemen en op wat acties na speelde het team de wedstrijd uit. Het moet Bermuda worden nagegeven, dat ondanks zij een verloren wedstrijd speelden, zij toch standvastig bleven in hun optreden. Doelman Warner Hahn heeft zijn netten schoongehouden, ondanks enkele sublieme schoten op zijn doel.

Natio speelt zijn volgende wedstrijd dinsdag tegen Canada in het Toyota Park. Morgenochtend vroeg vertrekt Natio naar de VS voor de wedstrijd die bepalend zal zijn wie van Groep B naar de tweede ronde gaat.
Advertenties

Saturday 16 October
Friday 15 October
Thursday 14 October