Verkiezingspersoneel wordt niet de dupe van diefstal
15 Jan, 04:47
foto
Bekendmaking van districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noordoost.


NDP-fractieleider Rabin Parmessar heeft donderdagavond in De Nationale Assemblee er de aandacht voor gevraagd dat verkiezingspersoneel van Paramaribo Noordoost niet uitbetaald kan worden, omdat geld dat daarvoor bestemd was, is gestolen. Hij vroeg de regering om de mensen uit te betalen, want zij mogen niet de dupe worden van de diefstal.

SRD 500.000 is gestolen uit het commissariaat. Criminelen hebben ingebroken en zijn ervandoor gegaan met het geld. Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft gelijk antwoord gegeven op de vraag van Parmessar. De bewindsman beloofde dat de mensen uitbetaald zullen worden. Zij mogen niet worden gedupeerd. Intussen is er een verdachte aangehouden. Het politieonderzoek is gaande.

De werkers die uitbetaald moeten worden, hebben hun beklag gedaan bij vicepresident Ronnie Brunswijk. Zij vinden dat ze lang genoeg gewacht hebben. Zij willen eindelijk worden uitbetaald. Brunswijk heeft de mensen aangehoord en heeft er werk van gemaakt, opdat de werkers hun geld krijgen.


Advertenties