Derde dode aanrijding Afobakaweg
14 Jan, 16:07
foto


Een derde persoon die betrokken was bij de aanrijding aan de Afobakaweg op maandag 11 januari is overleden. Giovany Tilborg (27) en Ivanildo Tilborg (20) waren ter plekke overleden. Edison Osenie (34) die ook bij de aanrijding betrokken was en zwaargewond werd afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, is vanmorgen aan zijn verwondingen bezweken.

De botsing vond plaats tussen een Toyota Corolla, waarin de drie mannen zaten, en een Toyota Crown. Vijf andere personen die gewond waren geraakt bij het verkeersongeval zijn na medische behandeling huiswaarts gezonden. Het gaat om vier dames met een kind van 5 jaar en de 21-jarige bestuurder van de Toyota Crown.

De afdeling Public Relations van de politie meldt dat de Toyota Crown kwam vanuit de richting van Paranam en ging richting district Brokopondo. Ter hoogte van mast 38 zag de bestuurder van de Crown, dat zijn tegenligger - de bestuurder van de Toyota Corola - twee Daf trucks met containers inhaalde. Om een botsing met de tegenligger te voorkomen, week de bestuurder van de Crown uit naar links en kwam op de zuidelijk berm terecht.

De bestuurder van de Corolla week op dat moment uit naar rechts, waardoor een botsing onvermijdelijk was. De Corolla met de drie mannen belandde na de botsing op de zuidelijke berm met zijn kop in een langs de weg lopende goot. De bestuurder en de inzittenden van de Crown kwamen met de schrik vrij. De politie is er nog niet uit wie van de drie mannen de Corolla bestuurde.

Wednesday 03 March
Tuesday 02 March
Monday 01 March