President Santokhi feliciteert Biden met uitverkiezing
10 Nov, 13:13
foto


De bilaterale betrekkingen tussen onze landen zijn gebaseerd op gedeelde waarden, zoals de verdediging van de democratie en sterke democratische instellingen, de rechtsstaat, goed bestuur en mensenrechten. Deze waarden zullen de basis blijven vormen van onze uitstekende samenwerking. Dat zegt president Chan Santokhi in zijn felicitatieboodschap aan de verkozen Amerikaanse president Joe Biden.

"Ik vertrouw erop dat het vervullen van uw taken met de nieuw gekozen eerste vrouwelijke vicepresident-elect, Kamala Harris, zal resulteren in een succesvolle ambtstermijn." President Santokhi merkt op dat Harris inderdaad het glazen plafond heeft verbrijzeld en een tijdperk inluidt van talloze mogelijkheden voor gekleurde vrouwen.
l
"Ik ben ervan overtuigd dat uw uitgebreide carrière in de representatieve en regeringspolitiek bij het begin van uw ambtstermijn als president van de Verenigde Staten van Amerika u goed van pas zal komen en uw inspanningen om bij te dragen aan de economische, sociale en ecologische ontwikkeling effectief zal leiden, vooral in het Caribisch gebied." President Santokhi vertrouwt op versterking van de betrekkingen tussen de beide landen, terwijl er wordt samengewerkt aan kwesties van gemeenschappelijk politiek en commercieel belang, bilateraal en binnen regionale organen waarvan beide landen deel uitmaken.
Advertenties