Twee doden en vier gewonden bij aanrijding Afobakaweg
11 Jul 2020, 22:13
foto


Twee personen hebben vanmiddag het leven gelaten door een dodelijke aanrijding aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 14. Vier personen zijn gewond geraakt en zijn per ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Een van de gewonden, was niet aanspreekbaar, deelt politiewoordvoerder Humphrey Naarden mee aan Starnieuws. 

Een personenwagen, die bestuurd werd door een vrouw die ook het leven gelaten heeft, reed richting zuiden. Volgens onderzoek van de politie kwam er een tegenligger aan. Op gegeven moment wilde een terreinwagen inhalen. Om een aanrijding te voorkomen, week de vrouw uit en kon de aanrijding met de tegenligger niet voorkomen. De bestuurder van de terreinwagen die aangemerkt wordt als de veroorzaker, is doorgereden, deelt Naarden mee. 

De vrouw en haar dochter hebben ter plekke het leven gelaten. Een andere vrouw die ook in de auto zat, was niet aanspreekbaar. De vierde persoon, een man is eveneens gewond geraakt. In de andere auto zaten een man en een vrouw die ook voor behandeling afgevoerd zijn naar het ziekenhuis. 
Advertenties

Wednesday 28 September
Tuesday 27 September
Monday 26 September