Kandidaat Bahadoer en haar belager schudden elkaar de hand
17 May 2020, 13:48
foto
Soeshma Bahadoer en haar belager schudden elkaar de hand, de Covid-regels vergetend. Het geschil tussen hen is bijgelegd en de klacht bij de politie is ingetrokken.


Soeshma Bahadoer, DNA-kandidaat van de VHP in Para, en de man die haar bedreigd had met de dood, hebben het goed gemaakt. Hij heeft zijn verontschuldigingen publiekelijk aangeboden. Bahadoer heeft de aangifte ingetrokken. 

“Bij deze bied ik mijn verontschuldigingen aan, aan de hele gemeenschap en internationaal, voor het gedrag dat ik laatst heb vertoond,” geeft de man aan. “Mijn verontschuldigingen aan mevrouw Soeshma Bahadoer.”  De handen worden geschud en Bahadoer merkt op dat door emoties zaken uit de hand zijn gelopen.
 
De twee gaan samenwerken om de schade aan het bushuisje te herstellen. Een boom was omgevallen en heeft het bushuisje én de banner van de VHP kandidaat beschadigd. “Het was mijn voorstel om het bushuisje dat is beschadigd door de omgevallen boom te herstellen,” deelt Bahadoer mee. “Toen zei hij dat hij graag zou willen bijdragen met de helft van de kosten van het bushuisje. Het gaat in deze puur om de gemeenschap.”

Advertenties