BBS’er veroordeeld in mishandelingszaak
03 Mar, 08:38
foto


Kenny T. (BBS’er) is door kantonrechter Maureen Dayala veroordeeld tot een celstraf van drie maanden voorwaardelijk en een proeftijd van twee jaar op de rechtszitting maandag. Ze week af van het strafvoorstel van officier van justitie, Shanta Mahadew, die een gevangenisstraf van vier weken waarvan drie voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht had geëist.  Kenny T. werd verweten dat hij zijn vriendin zwaar lichamelijke letsel had toegebracht, waardoor ze een trauma perforatie opliep aan het oor. 

De vriendin werd opgeroepen op de rechtszitting, maar maakte gebruik van haar verschoningsrecht. Samen hebben ze een dochtertje van anderhalf jaar. Het geval voltrok zich op 28 september van het afgelopen jaar in Wanica. Een nicht van het slachtoffer die op hetzelfde erf woont, hoorde het geschreeuw en nam een kijkje. Ze zag dat het gezicht van het slachtoffer opgezet was en haar oor bloedde. Ze bracht haar naar het ziekenhuis. Ze heeft niet gezien of de veroordeelde het slachtoffer had mishandeld. 

Vanaf het begin ontkende Kenny T. zijn vriendin mishandeld te hebben. Hij gaf aan dat hij op die bewuste dag weg wilde, maar hij mocht niet weg van haar. Zo ontstond er een woordenwisseling. Ze raakten in een worsteling en hij wilde weggaan om te voorkomen dat hij haar zou slaan. Tijdens de worsteling heeft ze ongeluk gehad, nadat hij haar geduwd had. Ze had al eerder een ongeluk gehad aan haar oor, waardoor ze door de val opnieuw bloedde aan het oor. Volgens de veroordeelde had de ex-vriend van zijn vriendin haar toentertijd mishandeld aan het oor. De man verklaarde dat de relatie tussen hem en zijn vriendin goed is, alleen willen haar ouders hem niet meer. Ze ontmoeten elkaar nog steeds, maar dan niet thuis bij haar ouders. De veroordeelde bij wie de voorlopige hechtenis opgeschort was, blijft met de opgelegde straf op vrije voeten. 
Advertenties

Saturday 24 October
Friday 23 October
Thursday 22 October