Bouterse zeer tevreden over massale opkomst NDP'ers
25 Feb, 00:01
foto
Een enorme massa is op de been gekomen voor het bijwonen van de eerste massameeting van de NDP op weg naar de verkiezingen. (Foto: René Gompers)


NDP-voorzitter, president Desi Bouterse, is zeer tevreden met de massale opkomst van zijn achterban maandagavond op de massameeting van de partij bij het oud-Veerplein. Bouterse merkte op dat de tegenpartij kan beven, want deze opkomst geeft aan dat het volk achter de NDP staat. Hij voerde aan dat de NDP zich niet zal laten afleiden door 'fake news' waarmee de oppositie bezig is. 

Bouterse merkte op dat er geen tijd verloren moet worden met de nep-berichten die de oppositie verspreid, waardoor het uren kost om alle zaken te verifiëren. De regering gaat door met uitvoeren van projecten. Vicepresident Ashwin Adhin overhandigde Bouterse een dik boekwerk waarin de projecten die uitgevoerd zijn in de afgelopen vijf jaren zijn beschreven. De president merkte op dat in vijf jaar meer is gedaan dan vijftien jaar Front en Nieuw Front. 


Drone-beeld van de opkomst (Beeld: NII)

Op 1 maart zal begonnen worden met het baggeren van de Surinamerivier. Hierdoor zullen producten in de winkels goedkoper worden omdat er meer goederen vervoerd kunnen worden in de schepen die het land binnenkomen. Op 7 maart zal de Highway naar Zanderij worden opgeleverd. De regering is bezig om de arbeiders van bacovenbedrijf FAI rechtszekerheid te bieden.  "Wij gaan ons niet laten afleiden". 

Bouterse merkte op dat het volk er niet was op Onafhankelijkheidsplein, maar hier bij de NDP. Het is een oorlogsituatie waar er geen tijd is aan pietluttige dingen waarover binnen de partij ruzie gemaakt wordt. Er moet een strijd worden gewonnen. Hij bedankte eenieder die ervoor gezorgd heeft dat de mensen massaal zijn gekomen om te luisteren naar de boodschap van de organisatie. 

Monday 06 April
Sunday 05 April